måndag 8 november 2010

Sammanfattning Novemberkåsan

3 dagars fiske gav totalt 1 godkänd öring på 1,4 kg. (Smaka på den, alla trollinghatare ! Det är inte bara att åka ut och fylla baljan !)
Uppskattningsvis hade vi i övrigt 15 talet mindre fiskar till båten. I övrigt togs det inte heller nämnvärt många godkända av övriga båtar. Team Ragge (http://teamragge.blogspot.com/) tog en på 2,4 kg och sen kom Team Taiga (http://teamtaiga.blogspot.com/) in med en på 6,2 kg. Fångstmannen Micke Blomquist har för övrigt haft ett suveränt år. Han och Vattudalen regerar Jamttrollarnas topplista för 2010 vill jag påstå. Vi planerar att ge honom en ny kamp nästa år.... ;.)
Nu återstår upptagning och vinterförvaring av båten. Nu börjar det bli bistert att va ute. Har redan börjat planera för premiärtur i maj.


2 kommentarer:

  1. Hallå Grabbar! Tack för utmaningen den antar jag direk haha.... Fast jag vet vilket bra år "ni" hade i fjol så jag vet att "TUREN" vänder.... Och därmed så menar jag att nästa år är ert "IGEN" !! Tack för "MiTT" år måste ändå påstå att det kommer att bli svårslaget eller hur.... ??

    SvaraRadera